Od 5. februára 2019 do 24. januára 2020 budeme mať, podľa čínskeho horoskopu, Rok zemského prasaťa.

Po roku zemského psa prišiel rok zemského prasaťa. Prevzal a súčasne dokončil úplnú rotáciu, cyklus 12-tich znamení čínskeho zverokruhu v kalendári.

PRASA je poctivé a štedré. Je vždy pripravené pomôcť ostatným. Vo feng šuej soška prasaťa prináša pokoj práve tam, kde je to potrebné. Vo fáze riešenia problémov energia „prasaťa“ zostáva pokojná, tak aby sme bez stresu a strát dosiahli svoj cieľ a naplnili svoje ambície.

V roku 2019 bude atmosféra veselá, slávnostná, relaxačná. Na osobnej úrovni by mali byť hodnotenia pre každého priaznivé, život by mal plynúť v hojnosti a ľahkosti. No nezabúdajme na pozornosť pri riadení svojich financií, ľahko by sme sa mohli „s energiou prasaťa“ stať márnotratní.

Zároveň dominantná prítomnosť prvku Zeme pod Yinovou (ženskou) polaritou v znamení prasaťa nám zaručuje stabilitu, ktorá nám v roku psa chýbala.

Osobný rast: Venujte sa čo najviac filantropii (pomáhajte druhým) a duchovnosti, nezostávajte osamelý – tento rok je synonymom flexibility a pozitívnej energie, je čas odstrihnúť sa od (pre vás) negatívnych ľudí.

Farby Roka: Aby sa dosiahla rovnováha medzi energetickými tokmi roka zemského prasaťa doprajte si čo najviac červenej a bielej farby.

Tieto dve farby by mali byť prítomne v malom množstve vo vašom každodennom živote. Buďte však opatrní, aby ste za žiadnych okolností tento rok nenosili červenú peňaženku, pretože peniaze ktoré by obsahovala vám budú „páliť prsty“.

Ľudia narodení v tomto znamení, by mali nosiť červený náramok počas celého roka, aby si stimulovali svoje osobné šťastie.

Životný štýl a zdravie: V tomto roku sa vyhýbajte nečinnosti. Žite spoločensky a kultúrou. Vykonávajte pravidelnú športovú činnosť prispôsobenú vášmu typu tela. Venujte osobnú starostlivosť o svoje blaho, rodinu a priateľov.

Peniaze, kariéra a majetok: Je lepšie zmierňovať náklady a obmedziť svoju štedrosť, pokiaľ máte finančné problémy. Je to tiež rok bezpečnosti a šetrnosti, môže potom priniesť stabilitu v príjmoch a výdavkoch, dokonca zisk.

Čo sa týka kariéry, je písaná srdcom, čo doprajete druhým, dostanete aj vy. Kariérne rásť v tomto roku môžete prostredníctvom dialógu a pozitívnej vytrvalosti. Akékoľvek prejavy netrpezlivosti a hnevu vás budú brzdiť a ľudia vás vo vašich projektoch nepodporia. Nie je to rok nekompromisných autorít.

Spoločnosť a politika: Rok prasaťa 2019 je obdobím, počas ktorého budú odstránené nedostatky z predchádzajúcich rokov. Konflikty strácajú dynamiku a miznú. Atmosféra nadmernej bezohľadnosti stráca na svojej údernosti. Dávanie a prijímanie sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Sebectvo a individualizmus sa bude vnímať ako neakceptovateľné správanie v spoločnosti. V tejto atmosfére hojnosti a výmeny je však veľmi dôležité, aby sme zostávali pozorní a vedeli identifikovať každého zlomyseľného človeka, ktorý by sa mohol snažiť získať bohatstvo na úkor inej osoby.

V tomto roku sa môžeme stretnúť s veľkým množstvom ľudí odhodlaných chrániť planétu Zem, ľudmi ktorí chcú aj v politickej sfére zabezpečiť nadvládu dobrého a spoločného záujmu v prospech všetkých a zaručiť prosperitu a blahobyt ľudom.

Láska, priatelia, rodina: V tomto roku môžu byť milostné vzťahy vášnivé, zmyselné, citovo oslobodzujúce. Hedonizmus a pôžitky tela je pre rok prasa charakterizujúci. Rozkoš a strasti by sa mali optimalizovať na niečo príjemné a nekonfliktné. Pre drámy vo vzťahoch v mene nekonečnej lásky tento rok nie je naklonený.

Spoločenské aktivity, slávnostné príležitosti, rodinné stretnutia prinášajú otvorenosť a príjemnú priateľskú atmosféru. Rodina je v centre pozornosti, rok 2019 je dobrým rokom na uzatvorenie manželstva a narodenie dieťaťa.

1. Soška prasaťa položená v spálni pri posteli: aby ste zvýšili plodnosť tých, ktorí sa usilujú o deti.

2. Soška prasaťa položená na pracovisku, v obývacej izbe alebo v byte: aby ste dosiahli väčší úspech vo všetkých svojich záležitostiach a uľahčili svoje úsilie.

3. Pre podnikateľa: ak sa hľadáte pracovnú silu pre rast spoločnosti, umiestnite prasa na riaditeľov stôl.


Tip redakcie Eugenika:

Feng-Šuej – Prasa, ingot, zvonček na zavesenie

Ingot (zlatá tehlička) + Mince + zvonček sú atribúty bohatstva, prosperity a šťastia

Podporte si šťastie v tomto roku soškou prasaťa.

Pôvodná cena:2.10 EUR
Naša cena:1.89 EUR
Zľava:10.00 %

Súvisiace články:

– VITAJ, NOVÝ ŽIVOT (k dnešnému novoluniu a novému čínskemu roku)

 

– Tento rok prinesie veľké zmeny, nebráňte sa im

 

– Ešte raz rok 2019 podľa svetových astrológov

 

– 2019 – rok komunikácie, sebapoznávania, obetavosti a podpory Slovanstva.

 

– Aký bude rok 2019?


foto: https://pixabay.com/


Pridaj komentár