Ľudská myseľ pozná päť druhov mozgových vĺn: alfa, beta, gama, delta a theta. Stav theta je veľmi hlboký stav uvoľnenia, ktorý sa používa napríklad pri hypnóze, ale dá sa dosiahnuť aj pri meditácii.

Pre proces uzdravenia a vôbec akejkoľvek zmeny k lepšiemu je kľúčové pochopiť a podľa možnosti zmeniť svoje presvedčenia, teda to, čomu veríme a čo si o určitých veciach myslíme. Základom metódy theta liečenia je teda práca so svojimi presvedčeniami.

My ľudia si nevedome, pod vplyvom určitých zážitkov alebo autorít vytvárame rôzne programy, podľa ktorých potom celé roky (často celý život) fungujeme. Ak sa naučíme tieto programy vnímať, chápať a pretvárať, získame novú slobodu a okrem iného sa dokážeme aj vyliečiť – nielen z chorôb, ale vôbec z akýchkoľvek ťažkostí alebo problémov, ktoré nás obmedzujú a trápia.

Pýtate sa, prečo sa vo vašom živote opakujú určité situácie ktoré sa týkajú vzťahov, zdravia či financií? Prečo reagujete práve tak a nie inak? Ako je možné že sa snažíte veci zmeniť a napriek tomu sa stále točíte v kruhu? Odpoveď je ukrytá v programoch ktoré sú uchované hlboko vo vašom podvedomí a ktoré vznikli na základe vašich skúsenosti, presvedčení, spomienok, tráum, genetických odtlačkov, kolektívneho vedomia. Technika ThetaHealing® umožňuje tieto programy odkryť a odstrániť. Oslobodením sa od týchto programov sa na povrch dostane vaša pravá prirodzenosť – prirodzenosť bezpodmienečnej Božskej lásky.

ThetaHealing® BASIC DNA – Základný kurz

LEKTORKA: Věra Štepánková, lektorka ThetaHealing® a držiteľka certifikátu Master ThetaHealing® a Certificate of Science ORGANIZÁTORKA: Slávka Halčáková, slavka@slavkahalcakova.sk
Termín: 11-13.september 2020 
Miesto: Rodinné Centrum Kramárik, Ambrova 9 – Kramáre, Bratislava 
Víkendový Kurz trvá od piatku podvečer do nedele s prestávkami na obed a občerstvenie.
Piatok: 15:00 hod -19:00 hod
Sobota: 09:00 hod -19:00 hod
Nedeľa: 09:00 hod -15:00 hod

Viac informácii tu: https://www.facebook.com/events/315398436245800

ČO SA NA TOMTO KURZE NAUČÍM?

V tomto kurze sa zoznámite s technikou ThetaHealing®.
-Odstraňovať bloky ktoré vás obmedzujú vo vašom živote
-Ako odstrániť príčiny chorôb a porúch
-ako otvoriť svoje intuitívne centra
-ako aktivovať svoju DNA
-ako zmeniť svoje podvedome presvedčenia a pocity
-ako sa napájať na energiu zdroja
-ako uskutočňovať liečenie
-ako aktivovať Chromozómy mladosti a vitality
-ako pracovať na génoch a opravovať ich poškodenia

ČO DOSTANEM?

  • manuál, zostavený tvorkyńou metódy ThetaHealing® Viannou Stibal
  • Certifikát vystavený THInK (Theta Healing Institute of Knowledge), ktorý vás oprávňuje pracovať s metódou ThetaHealing® byť praktikom Basic ThetaHealing®.

ČO JE TO ThetaHealing?

ThetaHealing® je sada nástrojov a techník ktoré umožňujú prístup do podvedomia a vďaka ktorým môžeme nájsť, uvoľniť a zmeniť skryté myšlienky a presvedčenia ktoré nám neprospievajú.

Používaním ThetaHealing® je možné vytvoriť systém presvedčení ktorý podporuje zdravý život plný hojnosti a prosperity a pomáhajú nám naplniť svoj potenciál.

Emócie sú spojené s chorobami. ThetaHealing® odstraňuje programy, ktoré súvisia s negatívnymi emóciami, pôsobí na ne a mení ich. Použitím techniky ThetaHealing® odstraňujeme samotnú príčinu choroby a je teda možné, že dôjde k uzdraveniu.AKO MI MOŽE ThetaHealing® PROSPIEŤ?

Tvoríme si svoju vlastnú realitu. Veci ktoré sa nám v živote stanú, sme vytvorili svojimi myšlienkami a presvedčeniami zadržovanými v našom podvedomí. Nie je to naše vedomie, ktoré vytvára, ale naša podvedomá časť, ktorá zadržuje presvedčenia a vzorce chovania. Svoj život môžeme zmeniť tak že zmeníme presvedčenia v našom podvedomí. Nie sme si vôbec vedomí viac než 90% toho, čo ukrýva naša podvedomá myseľ. Svalový test nám pomáha určiť ktoré presvedčenia sú skryté v podvedomí. A pomocou technik ThetaHealing® ich môžeme okamžite zmeniť. Odstránením blokov v podvedomí môžeme uvoľniť presvedčenia a myšlienky, ktoré nám bránia sa posunúť dopredu, alebo žiť život o ktorom snívame.

Tešíme sa na vás

Slávka Halčáková – organizátorka, prihlasovanie, registrácia, organizačné info tu: slavka@slavkahalcakova.sk,https://slavkahalcakova.sk/

Věra Štepánková – lektorka ThetaHealing® a držiteľka certifikátu Master ThetaHealing® a Certificate of Science – http://www.thetahealing.cz/kontakt/o-mne.html

Viac info o ThetaHealing® aj o lektorke nájdete na lektorkinej stránke tu: http://www.thetahealing.cz/




O unikátnej metóde ThetaHealing vyšlo niekoľko kníh. Nájdete ich za najlepšiu cenu TU







foto: pixabay




Pridaj komentár