Život začne dávať úplne iný zmysel, keď začneme chápať subtílne súvislosti a naučíme sa používať náš vnútorný navigačný systém. Cieľom je naučiť sa prejsť od bezmocnosti k vlastnej tvorivej zodpovednosti a nezávislosti na vonkajších podmienkach. Začať vedome usmerňovať to, ako sa cítime, a tým meniť to, čo sa nám deje.

Vydavateľstvo Eugenika ponúka možnosť vytvoriť „študijnú“ alebo „terapeutickú“ skupinku (prípadne aj individuálne sedenia) s vyššie uvedeným zámerom, a to na základe učenia o zákone príťažlivosti a ďalších princípoch fungovania toho, čo zažívame a ako sa cítime, vychádzajúceho z kníh a seminárov Esther Hicks. Pod vedením Zuzany Šestákovej, šéfredaktorky a manažérky vydavateľstva, ktorá preložila 9 titulov E.H. do slovenčiny a toto učenie študuje a praktizuje už 15 rokov.

Stretnutia by sa konali v priestoroch Eugeniky v Bratislave – Petržalke (Iľjušinova 2), v podvečerných hodinách. V prípade skupiny max. 10 osôb. Presný čas (prípadne až po prázdninách…), ako aj poplatok by sa dohodol podľa konkrétneho záujmu a počtu zúčastnených.

Ak vás táto možnosť zaujala, ozvite sa na 0915 602 896 alebo z.maldora@gmail.com.

Poznať zmienené učenie a knihy nie je podmienkou. Tou je len túžba cítiť sa dobre a žiť čo najlepšie. Aj tie najhoršie alebo stále sa nedariace veci sa dajú pomerne rýchlo zmeniť – zvnútra!

Pridaj komentár