„Príde čas, kedy veda urobí veľký pokrok nie z dôvodu lepších prístrojov pre objavovanie a meranie, ale preto, že niektorí ľudia budú pracovať s veľkou duchovnou silou, ktorá je v súčasnosti len zriedka používaná. V priebehu niekoľkých storočí sa bude umenie duchovného liečenia stále viac rozvíjať a všeobecne používať.“

Gustav Stromberg 1882 – 1962;Astronóm, Mount Wilson

Chi, ki, prána, to všetko sú pomenovania pre energiu, konkrétne – životnú. Je súčasťou každej našej bunky a zároveň tvorí niečo ako obal okolo nášho fyzického tela. Citliví ľudia ju vnímajú a mnohí i vidia, ako tzv. auru.

Čokoľvek, čo sa chystá prejaviť v našom fyzickom tele, sa najskôr objaví v energetickom. Je to skvelá správa, pretože ak sa necítime vo svojej koži a doprajeme si čistenie a doplnenie energie touto technikou, môžeme predísť závažnejším prejavom a následkom.

Táto metóda nie je určená len na liečenie, či prevenciu ochorení, ale i na tzv. dobitie bateriek. Ak sa cítite unavení, bez chuti… ale čakajú vás úlohy, ktoré nemôžete odložiť na neskôr, dokážete si rýchlo pomôcť načerpaním energie a predísť tak prílišnej vyčerpanosti.

Čo môžete týmto liečením dosiahnuť?

Napríklad:

  • Takmer okamžite uľaviť od bolestí hlavy, zubov, svalov, pri nafukovaní, …
  • Môžete znížiť vysokú horúčku u detí a vo väčšine prípadov v priebehu 1 – 3 dní vyliečiť ochorenie.
  • Kašeľ a prechladnutie je možné vyliečiť za 1 – 2 dni.
  • Poruchy vylučovania dokážete odstrániť – vo väčšine prípadov – počas niekoľkých hodín.
  • Závažnejšie ochorenia ako problémy s očami, pečeňou, obličkami, či srdcové, je možné v mnohých prípadoch zmierniť za niekoľko sedení a vyliečiť v priebehu pár mesiacov.
  • Táto metóda výrazne urýchľuje liečenie ochorení a hojenie poranení, vrátane zlomenín.

Dobrá správa je, že na to, aby ste sa metódu Pranic Healing naučili, nemusíte byť šamanom ani obdarení nejakými nadľudskými schopnosťami. Naučiť sa ju dokáže takmer každý.

Majster Choa Kok Sui prišiel na jednoduchý a bezpečný postup práce s pránou a spôsob, ako túto techniku sprístupniť čo najširšiemu okruhu ľudí.

Počas dvojdňového praktického kurzu si dokážete osvojiť základy tohto liečenia. K dispozícii je aj literatúra, s konkrétnymi postupmi liečenia rôznych druhov ochorení.

Ďalšou dobrou správou je, že dokážete liečiť i seba. Opäť je to veľmi jednoduché a techniky, ktorými si môžete pomôcť, sa naučíte pod vedením skúseného lektora z Holandska – Martijna Eskinasiho.


Martijn zavíta na Slovensko – konkrétne do Bratislavy – v dňoch 24. až 26.9.2021.

24.9.2021 sa v centre Voňavo uskutoční seminár s Martijnom na tému – Esenciálne oleje a prána

25. a 26.9.2021 sa pod jeho vedením naučíte základy techniky Pranic Helaling, aby ste ju mohli začať využívať

Dobrá správa do tretice – vďaka vysokoškolskému štúdiu na Karlovej univerzite, Martijn skvelo ovláda češtinu a rozumie i slovenčine.



Zaujala vás táto technika?

Chcete sa ju naučiť?

Máte ďalšie otázky?

Napíšte nám: moje@vonavo.eu, www.vonavo.eu

S úctou a láskou, tím Voňavo




Pridaj komentár