Transformačne silný august končí. Privítal nás 1. 8. novoluním v Levovi a lúči sa s nami novoluním v Panne.

Takže možno už viete, že 30. augusta o 12,38 h nastane novolunie v zemskej Panne. Mesiac, Zem a Slnko stoja na oblohe na priamej spojnici, takže svit Luny nevidno. Vydávajú sa na novú mesačnú púť v naladení končiaceho leta.

Dnešný deň je super ideálny na upratanie v sebe a okolo seba. Na pôst a očistu tela, duše i vzťahov. Poriadok a zdravá sebadisciplína sú preveciou zbytočného utrpenia a chaosu. Tieto témy sú otvorené tri dni pred a tri dni po nove.

Preto sa vám mohlo stať, že ste si ostatné hodiny a dni uvedomili mnoho nových vecí a súvislostí, alebo začali sa na dianie a váš svet pozerať inak. Zbavili ste sa možno konečne strachu, zastali sa sami seba a začali iniciatívne konať v prospech vášho blahobytu. Možno ste v týchto chvíľach konečne začali hovoriť s najbližšími o vašich pocitoch a potrebách, nielen o veciach a iných ľudoch. Alebo ste rozbehli vytúžený projekt, prišli vám nápady na nové riešenia a možnosti. Tak buďte bdelý a naskočte na vlnu 🙂

Znamenie Panny je o praktickosti, o plánovaní, o analýze, o detailoch, o prijatí seba a iných, o pokore, o zdokonaľovaní, o trpezlivej práci a službe…

Silné stránky Panny sú taktiež poriadok, očista, starostlivosť o telo a zdravie. Keď dnes začnete cvičiť alebo sa zdravšie stravovať, budete v tom úspešní a dlho Vám to vydrží.

Je dobré vedieť, že podľa toho, ako prežijete dnešný nov, je veľmi pravdepodobné, že sa vám bude dariť, alebo naopak, počas celej mesačnej fázy až do septembrového novolunia 28. 9. Zasejte teda teraz semienka udalostí na obdobie ďalších 29,5-dňa vedome.

Afirmácia: Mám v sebe poriadok. Slúžim láske.


Pridaj komentár