Novolunie je časovým míľnikom, keď máme možnosť starému s vďakou zamávať, aby sa nám do života už nenavracalo a (vedome i nevedome) si otvárať žitie v nových obzoroch, kvalitách, hĺbkach, prepojeniach a súvislostiach.

Astrologické vodné znamenie Rýb je žriedlom hĺbavosti a tajomstiev ukrytých pred nepripravenými a nepozvanými pod povrchom, ktoré síce nevidíme jasne, ale neomylne vnímame srdcom… Ryby predstavujú schopnosť CÍTIŤ a SÚCITIŤ. Vodný živel symbolizuje vedomie a naše esenciálne spojenie s dušou.

Ako si môžeme v tento novolunový čas darov zmysluplne, radostne a zdravo obohatiť život? Veci si treba zariadiť tak, aby ste prežili minimálne dnešok v bytí „tu a teraz“ na vašom vyvolenom posvätnom alebo dostupnom, energeticky pozitívnom mieste. Či chceme alebo nie, začíname dnes o 16.36 h totiž nový mesačný cyklus.

Je nedeľa, odmeňte sa a oslávte život tým, že novolunový čas a tieto dni prežijete pokojne a harmonicky. K tomu je treba pustiť staré bolesti a väzby, ako aj ukončiť staré hry a reakcie na činy iných. Nie je to ľahké, treba byť bdelí, pokorní a nebojácni, ako nás učili skutoční duchovní majstri a ukazovali klasickí rozprávkoví hrdinovia.

Posilnite a pestujte spojenie s Vaším srdcom – a mozgu dajte veľkú dovolenku. Vyhýbajte sa lídrom, ktorí veria a učia, že Zem je plochá doska, že život je stojatá voda, a že ľudia nemajú vyššiu hodnotu ako ovce v stáde, ktoré treba ovládať.

Z tejto perspektívy si urobte sumár za posledných výnimočných 30 lunárnych dní, uvedomte si, čo sa dialo a čo konkrétne Ste urobili Vy. Pite veľa čistej vody a odľahčíte stravu, prípadne si doprajte pôst.

Novolunie je časopriestorová pozvánka uchopiť veci lepšie a život (cieľa)vedomejšie. Totiž všetko je možné. A podľa našej viery a pozornosti sa nám deje. Spravodlivosť teda existuje. Je na každom, čo je schopný si predstaviť a následne dovoliť, aby sa dialo. Naša viera je onou zlatou rybkou, ktorá má moc splniť nie tri, ale všetky naše želania. Naše sny sú neomylným kompasom plavby na oceáne životných zážitkov.

Tak milí a drahí, aký bude Váš prvý, iný krok smerom k uskutočneniu Vašich zmysluplných a čistých zámerov?

Afirmácia: Moje srdce je mi kompasom.






foto: https://pixabay.com






Pridaj komentár